0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Stadstuin aanleggen Amersfoort

Woont u in Amersfoort of omgeving en bent u in het bezit van een stadstuin waar u graag wat moois mee wilt doen? Laat dan Klaproos Tuinen B.V. uw stadstuin aanleggen in Amersfoort. Met onze jarenlange ervaring en specialisten op het gebied van tuinarchitectuur en tuinaanleg weten wij ook uw stadstuin om te toveren in een droomtuin. Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een totaalpakket. Wij maken een ontwerp, regelen alles wat er geregeld moet worden en leggen de perfecte tuin voor u aan.

Omdat veel woningen in het centrum en de omliggende stadswijken van Amersfoort een kleine tuin hebben, heeft Klaproos Tuinen B.V. hier een uniek concept voor ontwikkeld. Wij hebben stadstuin ontwerpen gemaakt die wij binnen één dag bij u kunnen aanleggen! Zo heeft u geen overlast van de werkzaamheden en kunt u na één dag direct van uw nieuwe tuin genieten. Natuurlijk leveren wij ook maatwerk. We kunnen dus ook uw stadstuin speciaal voor u ontwerpen en aanleggen.

Tuinaanleg Amersfoort: Rome

Een van de tuinen in ons assortiment voor tuinaanleg Amersfoort is tuin Rome. Wanneer u houdt van een moderne tuin met duidelijke contouren, een groen maar rustig aangezicht en een vijver, dan is Rome perfect voor u. Tuin Rome heeft zowel aan uw woning als aan de achterkant van de tuin een terras. Zo kunt u altijd kiezen uit een plek in de schaduw of een plek in de zon. Door de onderbreking in sierbestrating lijkt de tuin uit twee delen te bestaan. Hierdoor lijkt uw tuin dieper dan hij in werkelijkheid is.

tuinaanleg rome Amersfoort
tuinontwerp rome tuinaanleg Amersfoort

Hierbij krijgt u:

 • Grondwerkzaamheden, uitgaande van nieuwbouw
 • Bestrating; dikformaat klinkers en abbey stones
 • Verhoogde vijver met stapelelementen
 • Terras achterin van basaltsplit
 • Wintergroene taxushagen
 • Beplanting passend bij uw stijl en tuinligging
 • Twee dakbomen
 • Afwerking met bemeste tuinaarde

Optioneel bij deze tuin:

 • Basaltsplit, grind of boomschors i.p.v. tuinaarde
 • Kunststof antraciet potten
 • Antraciet tegels van 60 cm x 60 cm
 • Erfafscheiding
 • Overkapping of veranda
 • Tuinverlichting

Stadstuin aanleggen Amersfoort stijltuin

Vind u tussen bovenstaande ontwerpen uw perfecte tuin? Dan kan Klaproos Tuinen B.V. uw stadstuin aanleggen in Amersfoort met de gekozen stijltuin. Natuurlijk kunnen we ook aan deze ontwerpen wijzigingen doen indien u dit graag wilt. Zolang u binnen de kozen materialen blijft doen wij dit kosteloos. Mocht u meerwerk willen dan rekenen we hier een kleine meerprijs voor. Wij hebben voor u per ontwerp al een aantal extra opties uitgezocht waarvan ze sowieso binnen het ontwerp passen, maar we kunnen natuurlijk nog veel meer voor u doen. Zo kunt u denken aan extra beplanting, een gazon of juist niet, maar ook het plaatsen van bijvoorbeeld een jacuzzi of overkapping.

Stadstuin aanleggen Amersfoort op maat

Zit uw stijl er niet tussen, heeft u een heel ander idee in uw hoofd of wilt u graag een exclusieve tuin? Dan kan Klaproos Tuinen B.V. ook uw stadstuin aanleggen in Amersfoort op maat. We beginnen met een oriënterend gesprek, waarbij onze tuinarchitect bij u op bezoek komt of u kunt bij ons op locatie komen. We bespreken dan uw wensen en ideeën en wij denken ook direct met u mee. Indien we bij u thuis langskomen nemen we ook direct een kijkje in de tuin. Hoe is de ligging van de tuin, welke functionaliteiten moet de tuin hebben, hoe is de grondkwaliteit en welke grondwerkzaamheden moeten er uitgevoerd worden? Wanneer we overvallen worden met inspiratie maken we direct de eerste schetsen bij u thuis. Zo krijgt u al een preview van het uiteindelijke ontwerp. Op ons kantoor werken wij het tuinontwerp verder uit. Zodra het eerste ontwerp af is gaan we weer met u om tafel. We nemen het ontwerp door en noteren eventuele wijzigingen. Heeft u nieuwe ideeën of wensen dan nemen we die ook mee. Vervolgens maken wij het definitieve ontwerp en kunnen wij zelfs een 3D visualisatie maken! Zo krijgt u vast een goed idee over hoe uw tuin er straks uit komt te zien.

Wanneer u akkoord geeft op het ontwerp en de scherpe offerte maken wij een beplantingsplan en een strak schema voor het opleveren van de tuin. Doordat wij alles efficiënt inplannen kunnen wij uw tuin al snel opleveren. Zo zit u niet lang zonder tuin en heeft u weinig tot geen overlast. Mocht u tijdens het aanleggen van de stadstuin nog nieuwe ingevingen krijgen of toch graag iets aan willen passen dan kunt u dat direct met onze hoveniers bespreken. Zij hebben verstand van tuinarchitectuur en hun vak waardoor zij deze direct kunnen toepassen in de tuin.

Stadstuin aanleggen Amersfoort opties

Wanneer u kiest voor een stadstuin aanleggen in Amersfoort door Klaproos Tuinen B.V. staan alle opties open! Wij kunnen iedere stijl voor u realiseren, van een landelijke of mediterrane tuin tot oosterse en strakke moderne tuin. En welke elementen u ook in uw tuin wilt, wij kunnen het voor u realiseren! Door onze specialismen op het gebied van tuinarchitectuur en tuinaanleg kunnen wij vrijwel elke klus zelf uitvoeren. Wilt u graag een jacuzzi of buitenkeuken in de tuin? Een veranda of terrasoverkapping? Bijzondere tuinverlichting of een beregeningsinstallatie? Geen probleem, wij regelen het voor u! Met ruim 20 jaar ervaring in tuinaanleg is Klaproos Tuinen B.V. de beste keuze voor een stadstuin aanleggen in Amersfoort.

Stadstuin aanleggen Amersfoort Klaproos Tuinen B.V.

Wilt u ook graag uw droom van een stadstuin laten aanleggen in Amersfoort door Klaproos Tuinen B.V.? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek door te bellen naar 0318 - 27 03 04 of door ons contactformulier in te vullen. Wij gaan graag met u om tafel om uw droomtuin te realiseren. Het maakt voor ons niet uit hoe klein of groot uw tuin is, wij kunnen van iedere tuin de perfecte tuin maken.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

 • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
 • Specialist in het landlevengevoel
 • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging