0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Tuin op maat Amersfoort

Heeft u uw woning voor elkaar, maar mist de perfecte tuin nog? De hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. kunnen de ideale tuin op maat in Amersfoort voor u creëren. Hoe groot uw dromen ook zijn, wij kunnen ze voor u realiseren. Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van tuinen op maat. Ons bedrijf bestaat dan ook niet uit enkel hoveniers, maar ook uit tuinarchitecten. Daarnaast hebben al onze hoveniers verstand van tuinarchitectuur en weten zij hoe ze een ontwerp moeten vertalen naar de daadwerkelijke uitvoering. Dit is niet bij alle hoveniersbedrijven vanzelfsprekend, waardoor de uitvoering soms tegenvalt. Bij Klaproos Tuinen B.V. hoeft u zich hier geen zorgen over te maken, wanneer u ons ontwerp tot leven ziet komen overtreffen wij uw verwachtingen! Dit effect kunnen wij realiseren bij zowel kleine tuinen als grote tuinen. Het maakt dus niet uit of u een tuin van 8 of 8.000 vierkante meter heeft. Wij weten uw paradijs te creëren.

Tuin op maat Amersfoort mogelijkheden

Wanneer u voor een tuin op maat in Amersfoort gaat zijn de mogelijkheden eindeloos. Zowel alle praktische zaken, zoals een beregeningsinstallatie, kunnen wij voor u regelen, maar ook alle luxe of bijzondere opties die u in uw tuin wilt zijn mogelijk. Wilt u graag een zwembad in uw tuin, maar wilt u dat dit meer weg heeft van een meer? Dan kunnen we bijvoorbeeld een zwemvijver voor u aanleggen, geheel in de stijl zoals u hem wilt. Een mooie veranda rondom uw woning, een vlonder in de tuin of een grote terrasoverkapping is ook iets wat wij voor u kunnen realiseren. Nu noemen we maar een klein deel van de opties op, maar zoals u vast begrijpt is er nog veel meer mogelijk. Doordat onze specialisatie echt op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg ligt hebben wij in de afgelopen 20 jaar alles geleerd wat er is op het gebied van nieuwe tuinen. Wij kunnen u dan ook iedere stijl aanbieden die er is. Een oosterse of Japanse tuin, klassiek of modern, veel bloemen en planten of juist onderhoudsarm, dier en kind vriendelijk, wat u ook verzint, wij kunnen het voor u realiseren! Aan de hand van uw wensen kunnen dus ook uw eigen stijl creëren.

Doordat wij een totaalpakket van tuinontwerp tot en met uitvoering aanbieden weet u dat alles goed geregeld is. Wij nemen u alles uit handen, van vergunningen tot grondwerk, het bestellen van materialen en het afwerken van uw tuin.

tuin op maat Amersfoort
tuin op maat in Amersfoort
strakke tuin op maat Amersfoort

Tuin op maat Amersfoort, tuinontwerp op maat

Om ervoor te zorgen dat u, wanneer wij klaar zijn, de tuin van uw dromen heeft, beginnen we een tuin op maat in Amersfoort met een tuinontwerp op maat. Eén van onze tuinarchitecten komt bij u langs voor een oriënterend gesprek. Samen met u zet hij al uw wensen en ideeën op papier en hij neemt direct een kijkje in uw tuin. Zo krijgt de tuinarchitect een idee van de ligging van de tuin, de gewenste en benodigde functionaliteiten, de grondkwaliteit en welke grondwerkzaamheden er uitgevoerd moeten worden.

Mocht de tuinarchitect gelijk inspiratie krijgen voor het tuinontwerp op maat, dan maakt hij bij u aan tafel de eerste schetsen voor uw tuin op maat. Zo ziet u enkele ideeën meteen tot leven komen. Vervolgens neemt hij alle input mee naar kantoor en werkt de architect daar de ideeën uit tot een eerste ontwerp. Zodra deze af is gaan we weer met u om tafel om het tuinontwerp op maat door te spreken. Bent u ondertussen nog tot nieuwe inzichten gekomen, of ontstaan er naar aanleiding van het ontwerp weer nieuwe ideeën dan is dit geen enkel probleem en nemen we deze mee in het definitieve ontwerp. Zo komen we uiteindelijk tot een schets waar u heel blij van wordt. Om het nog mooier te maken zetten wij uw tuinontwerp ook om in een 3D model, waarin u uw tuin tot leven ziet komen.

Naast dat wij bij u thuis langs komen heeft u ook de mogelijkheid om bij ons op locatie langs te komen. Wij zijn gevestigd in een monumentale boerderij in Renswoude, waar wij met veel plezier onze klanten ontvangen.

Tuin op maat Amersfoort tuinaanleg

Is het tuinontwerp volledig naar wens? Dan ontvangt u van ons een scherpe offerte voor een tuin op maat Amersfoort met tuinaanleg door Klaproos Tuinen B.V.. Wij kunnen u altijd een passende offerte bieden doordat wij werkzaamheden efficiënt weten in te plannen. Zo zorgen we dat alle werkzaamheden die met bepaalde machines moeten worden uitgevoerd op de zelfde dag vallen zodat deze niet meermaals nodig zijn. Verder kunnen wij snel werken en snel schakelen waardoor uw tuin in korte termijn opgeleverd kan worden. Dit ziet u allemaal terug op de factuur. Dit betekent echter niet dat we niet meer flexibel zijn. Juist doordat we goed weten te plannen en onze hoveniers verstand hebben van zowel tuinarchitectuur als tuinaanleg kunnen ook nieuwe ideeën tijdens de aanleg direct verwerkt worden. Binnen enkele weken gaan wij zo van oriënterend gesprek naar het opleveren van uw droomtuin op maat, waar u nog vele jaren van kunt genieten!

Tuin op maat Amersfoort Klaproos Tuinen B.V.

Bent u van mening dat ook uw tuin op maat in Amersfoort door Klaproos Tuinen B.V. gerealiseerd kan worden? Plan dan een afspraak in met één van onze tuinarchitecten voor een tuin op maat door te bellen naar 0318 - 27 03 04. Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij gaan graag met u om tafel om ook voor u de perfecte tuin te realiseren.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging