0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Tuin aanleg Amersfoort

Heeft u recent een nieuwbouwwoning aangeschaft in de regio Amersfoort en wilt u graag een passende tuin laten aanleggen om het plaatje helemaal af te maken? Dan kunt u de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. raadplegen. Maar ook als u uw bestaande tuin wilt omtoveren tot een waar buitenparadijs, kunt u bij ons terecht.

De hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. kunnen u in samenwerking met de ontwerpers van Buytenryck bijstaan van a tot z. Van ontwerp tot oplevering. Voor meer informatie over een op maat gemaakte, stijlvolle tuin kunt u ons bereiken op 0318 - 27 03 04. We kijken graag met u naar de mogelijkheden. Via het contactformulier kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

De voortgang na het tuinontwerp

Na het omzetten van al uw wensen naar een geschikt ontwerp, leggen we dit aan u voor om te bekijken of er nog wijzigingen moeten plaatsvinden. Ook op latere momenten kunt u overigens nog gewoon kleine aanpassingen aan het ontwerp laten doorvoeren. Vervolgens presenteren we u een passende offerte.

Als u de offerte heeft goedgekeurd, zullen we samen met u de werkzaamheden inplannen. Met behulp van een doordachte planning kunnen wij uw nieuwe tuin snel en nauwkeurig aanleggen. Om ervoor te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan en uw tuin volledig aan uw wensen voldoet, wordt het gehele project gecoördineerd door onze ontwerper.

tuin beurs mediteraanse tuin terras moderne tuin

Tuin aanleggen Amersfoort mogelijkheden

Met ons als tuinaanleg specialist kunt u uw droomtuin werkelijkheid laten worden. Omdat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinaanleg, kunnen wij in principe alle taken zelf uitvoeren. Dus geen moeilijkheden met andere bedrijven. En onnodige vertragingen zullen u bespaard blijven.

Wij leveren u een totaalpakket, van ontwerp tot aanleg, waarbij we u alles uit de handen nemen. Onze vakmannen zorgen ervoor dat elk aspect van uw project in goede handen is, van vergunningen en grondwerk tot praktische zaken zoals een beregeningsinstallatie en de exclusieve afwerking die u wenst. Wij zorgen ervoor dat uw luxe overkapping, exclusieve zwembad het aanplanten van beplanting en de realisatie van vijvers, schuttingen en tuinverlichting perfect worden uitgevoerd.

oprit klaproos tuinen voortuin klaproos tuinen tuin klaproos

Tuin op maat door Klaproos Tuinen B.V.

Is het ons gelukt u te overtuigen? Laat dan een tuin op maat realiseren door onze hoveniers. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen te inventariseren en de perfecte tuin voor u te creëren.

U kunt een oriënterend gesprek inplannen door te bellen naar 0318 - 27 03 04 of door ons contactformulier in te vullen. U bent van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken in het mooie Renswoude, maar als dat niet mogelijk is komen we graag naar u toe. Heeft u geen tijd om langs te komen? Neem dan even telefonisch contact met ons op, zodat we zo snel mogelijk met u in gesprek kunnen gaan.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging