0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Tuinaanleg Amersfoort

Wilt u graag uw huidige tuin veranderen omdat u hier niet meer met plezier in zit, of heeft u een nieuwbouwwoning waarbij de tuin nog gerealiseerd moet worden? Dan zit u voor tuinaanleg Amersfoort goed bij Klaproos Tuinen B.V.. Al meer dan 20 jaar leggen wij tuinen aan in Amersfoort en omgeving. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen ze realiseren. Zo weten wij van zowel kleine stadstuinen, als bedrijfstuinen en grote tuinen bij villa’s om te toveren naar de tuin van uw dromen.

Afhankelijk van de grote van uw tuin, uw wensen en budget zijn er diverse mogelijkheden. Zo bieden wij voor stadstuinen een diversiteit aan standaard ontwerpen waar u uit kunt kiezen voor uw tuin, maar kunnen wij ook voor iedere tuin maatwerk leveren. Naast hoveniers hebben wij ook tuinarchitecten in dienst, die uw ideeën en wensen om weten te zetten naar een prachtontwerp. Met ons team van professionals kunnen wij zo een tuin voor u realiseren waar u nog vele jaren volop van zult genieten. Kiest u voor Klaproos Tuinen B.V. dan kiest u voor een totaalpakket. Wij kunnen eigenlijk alle werkzaamheden zelf uitvoeren en geen wens is ons te klein of te groot. Of het nu gaat om een tuin van zeven vierkante meter of een tuin van zevenduizend vierkante meter. Of u een onderhoudsvriendelijke of bloemrijke tuin wilt, u meer voor de standaard gaat of ook een zwemvijver in uw tuin wilt. Bij ons kan het allemaal!

Een aantal mogelijkheden die u voor tuinaanleg Amersfoort heeft bij ons zijn:

 • Tuinafscheiding en/of een tuinpoort
 • Beplanting; bloemen, planten en bomen
 • Sierbestrating, split en terrassen
 • Een beregeningsinstallatie
 • Sier en functionele tuinverlichting
 • Veranda, pergola of terrasoverkappingen
 • Een bijzondere buitenkeuken
 • Schuur, carport of garage
 • Een luxe jacuzzi of sauna
 • Vijver, zwemvijver of zwembad

Heeft u iets in gedachten dat wij hierboven niet hebben benoemd? Dan hoeft u niet te vrezen, wij kunnen vrijwel iedere klus zelf uitvoeren! We nodigen u dan ook graag uit op locatie of komen bij u langs om uw ideeën door te spreken.

Tuinaanleg Amersfoort tuinontwerp

Wilt u graag dat wij bij u aan de slag gaan met tuinaanleg Amersfoort dan beginnen we met een tuinontwerp. Onze tuinarchitect komt bij u langs om uw wensen en ideeën door te spreken en kijkt ook naar de ligging, functionaliteiten en grondkwaliteit van uw tuin. Indien hij direct inspiratie krijgt begint hij bij u aan de keukentafel vast met de eerste schetsen. Wanneer alles duidelijk is werkt de tuinarchitect het tuinontwerp voor tuinaanleg Amersfoort verder uit op kantoor. Vervolgens maakt hij zelfs een 3D-visualisatie van uw nieuwe tuin. Zo krijgt u al een goed idee van hoe het er straks uit komt te zien. Wanneer de eerste versie definitief is gaat hij weer met u om tafel om deze door te spreken. Opmerkingen, nieuwe ideeën en inzichten verwerkt hij vervolgens in een definitief ontwerp. Hierna volgt het beplantingsplan, een planning en dan kunnen wij voor u aan de slag.

Tuinaanleg Amersfoort Klaproos Tuinen B.V.

Hebben we groen licht gekregen op ons tuinontwerp? Dan maken wij een efficiënte planning, waarbij wij het zo inplannen dat u zo snel mogelijk weer van uw tuin kunt genieten. Dit is iets wat u ook weer terug ziet in de offerte, u bespaart zo namelijk op de uren voor tuinaanleg Amersfoort door Klaproos Tuinen B.V.. Vervolgens gaan we daadwerkelijk in de tuin aan de slag. We beginnen met de grondwerkzaamheden en vervolgens gaan we uw tuin opbouwen. Mocht u tijdens het aanleggen van de tuin nog op nieuwe ideeën komen of extra wensen hebben kunt u deze direct met onze hoveniers bespreken. Wij zijn erg flexibel waardoor we uw wensen direct mee kunnen nemen.

Tuinaanleg Amersfoort uitvoeren

Bent u ervan overtuigd dat wij uw droomtuin kunnen aanleggen en wilt u graag met ons in gesprek over tuinaanleg Amersfoort uitvoeren? Bel ons dan op 0318 - 27 03 04 of vul ons contactformulier in. Wij gaan graag met u om tafel om uw wensen op papier te zetten en te realiseren. Het maakt ons niet uit of u een grote of kleine tuin heeft, wij kunnen op ieder stukje grond een voor u perfecte tuin realiseren. Wanneer u besluit om ons in te schakelen voor tuinaanleg dan krijgt u van ons een totaalpakket van ontwerp tot aanleg. Dit kunnen wij in een relatief korte periode voor u realiseren. Ons team van specialisten kan vrijwel iedere opdracht uitvoeren, van terras tot luxe zwembad. Wilt u vast wat ideeën opdoen voor uw tuin neem dan een kijkje op onze projecten-pagina. Hier staan enkele door ons gerealiseerde tuinen.

onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen Amersfoort
tuinaanleg Amersfoort met siervijver
trendy tuinaanleg Amersfoort
 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

 • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
 • Specialist in het landlevengevoel
 • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging