0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Aanleg zwembad Amersfoort

Wilt u een zwembad in uw tuin? Ook dan bent u bij de tuinarchitecten van Klaproos Tuinen B.V. aan het juiste adres. Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw droomzwembad werkelijkheid wordt. Bel naar 0318 - 27 03 04 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Alle werkzaamheden aanleg zwembad onder een dak

Bij de aanleg van een zwembad komt veel kijken. Bij ons kunt u echter alle werkzaamheden onder één dak vinden. Een van onze troeven is dat wij het hele project in eigen beheer hebben. U kunt erop vertrouwen dat de planning perfect is afgestemd en dat er rekening is gehouden met alle aspecten.

Onze expertise reikt verder dan alleen het realiseren van uw droomzwembad. Wij kunnen voor u de vergunningen aanvragen, het grondwerk uitvoeren, de fundatie verzorgen en het bad naadloos laten aansluiten op uw tuin. Kortom, wij nemen alle werkzaamheden rondom de aanleg van uw zwembad uit handen. Onze hoveniers zijn al meer dan 20 jaar actief in het realiseren van exclusieve stijlvolle buitenruimtes. Als ervaren professionals kunnen wij alle andere werkzaamheden op ons nemen, inclusief de afwerking, om ervoor te zorgen dat het zwembad perfect aansluit op uw tuin.

Zwembad integratie omringende tuin

Plaatsen van het bad

Voor de plaatsing van elk zwembad vragen we onze constructeur een berekening te maken voor de fundatie. Wij zien dat er op dat gebied geregeld iets fout gaat. Onze prioriteit is om absoluut zeker te zijn en altijd de instructies van de constructeur te volgen.

Onze baden worden prefab op maat gemaakt en vervaardigd uit Polypropyleen. Dit materiaal is oersterk en is veel degelijker dan Polyester of folie baden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om verschillende soorten trappen te plaatsen en een afdekking naar uw wens te kiezen. De meeste van onze klanten kiezen voor een afdekking met lamellen welke we wegwerken in een nis in het zwembad.

Zwembad recent geplaatst

Technische details zwembaden

Onze hoogwaardige filtersystemen zorgen voor een kristalheldere waterkwaliteit met zo min mogelijk chloorgebruik in elk zwembad. Ons luxe filtersysteem is door ons op afstand via een internet verbinding te beheren zodat we kunnen bijsturen waar nodig. In uw offerte kunnen we ook de verwarming met behulp van een warmtepomp opnemen, zodat het gehele pakket compleet is.

Contact met Klaproos Tuinen B.V.

Bent u geïnteresseerd in een zwembad met alle gewenste faciliteiten? Maak dan een afspraak en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. Om met ons in contact te komen, heeft u de mogelijkheid om te bellen naar 0318 - 27 03 04 of een bericht achter te laten via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging