0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Tuinontwerp op maat in Amersfoort

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of uw huidige tuin veranderen? Vele hoveniersbedrijven hebben zo hun manieren om uw tuin er snel anders uit te laten zien. Het kan dan zomaar zo zijn dat in de tuin uw buren precies dezelfde elementen terug te vinden zijn. Dit is niet onze manier van werken. Wij beginnen met de inventarisatie van uw wensen en maken aan de hand daarvan een uniek tuinontwerp op maat. Als u ons inschakelt voor het maken van een tuinontwerp bent u verzekerd van een professioneel eindresultaat.

Inventarisatie van uw wensen

Wij komen graag bij u langs om te luisteren naar uw wensen. Een goed tuinontwerp begint namelijk bij u thuis. Onze specialist kan uw woonsituatie, perceel en omgeving dan direct zien. Bij de inventarisatie van uw wensen brengen we onder andere de volgende zaken in kaart:

 • Stijl
  Wij brengen in kaart wie u bent, of dit nu huiselijk en gastvrij is of juist uitbundig en modern. Wij passen het tuinontwerp aan op wie u bent als persoon.
 • Tuinwensen
  Wensen kunnen praktisch zijn, denk aan een groot terras of een stuk gazon waar uw kinderen kunnen spelen. Wij gaan dieper in op uw wensen en willen deze specifiek van u weten. Denk hierbij aan veel bloeiende borders of een blokhut met houten balken. Er is veel mogelijk als het aankomt op uw wensen.
 • Randvoorwaarden
  Aan de realisatie van uw droomtuin hangt ook een prijskaartje. Wij realiseren uw wensen graag en houden rekening met de randvoorwaarden die u opstelt. Denk aan een planning of een budget. Om een gericht tuinontwerp te maken is het van belang om deze direct te inventariseren.

Wilt u een afspraak maken voor een inventarisatiegesprek? Of heeft u bovengenoemde punten duidelijk op papier staan en wilt u direct starten met een tuinontwerp. Maak dan een afspraak met een van onze hoveniers. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0318 - 27 03 04.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

 • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
 • Specialist in het landlevengevoel
 • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging