0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Tuinontwerp Amersfoort

De ontwerpers van Klaproos Tuinen B.V. zijn experts op het gebied van het vormgeven en aanleggen van exclusieve, luxueuze tuinen. Ieder project begint bij onze ontwerpers van Buytenryck met een tuinplan op maat. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0318 - 27 03 04 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

We hebben de expertise om al uw voorkeuren te verwerken in een perfect op maat gemaakt en origineel idee. Wij besteden de nodige zorg en aandacht aan uw project en zetten daarbij alles op alles om het tot in de puntjes te realiseren. Zo ontwerpen we uw nieuwe buitenruimte boordevol stijlvolle luxe om heerlijk te genieten!

Oriƫnterende fase nieuwe tuin

Denkt u erover om uw tuin helemaal te veranderen? Of heeft u zojuist een nieuwe woning gekocht waarbij de tuin nog aangelegd moet worden? Bij onze hoveniers kunt u terecht als u uw nieuwe buitenruimte wilt laten ontwerpen. Omdat de ontwerpers van Buytenryck en de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. ƩƩn team vormen binnen onze onderneming, kunt u rekenen op alle benodigde voorzieningen onder ƩƩn dak en een efficiƫnte samenwerking.

Al vele jaren zijn wij gespecialiseerd in het creƫren en bouwen van elegante tuinen, en we doen dit werk met veel plezier. Het proces start altijd met een grondige inventarisatie van uw wensen. Bij het maken van een tuinontwerp op maat, starten we altijd met het gezamenlijk bespreken van uw ideeƫn. We nemen echt alles wat u aandraagt mee in het ontwerp.

Tuinontwerp 3-D diepte tuin

Het startpunt van het ontwerp in Amersfoort

Bij ons tuinontwerp staat uw thuis centraal. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te inventariseren door de juiste vragen te stellen. Bovendien geeft dit ons de mogelijkheid om direct naar uw tuin te kijken. Bij het ontwerpen van een tuin zijn er verschillende elementen die meespelen, zoals de positie van de tuin ten opzichte van de zon en schaduw, de bodemkwaliteit en de gewenste eigenschappen die u in uw tuin wilt hebben. Vanuit deze basis gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw tuin.

Nadat we de oriĆ«nterende fase hebben afgerond, gaan we over tot een gedetailleerde inventarisatie van de huidige toestand. Vervolgens nemen we de tijd om uw huis en perceel op te meten en foto’s te maken van de bestaande situatie. Hierna zetten wij vol passie onze ideeĆ«n om in een prachtig ontwerp voor uw nieuwe tuin.

Tuinontwerp 3-D zitgedeelte tuin

De presentatie van het tuinontwerp

Omdat we het belangrijk vinden om u een goed uitgedacht en bijzonder tuinontwerp te kunnen presenteren nemen wij hier de tijd voor. Zodra het initiƫle plan afgerond is, zullen we met u in contact treden om een afspraak te maken. Dit kan bij u thuis maar dit mag ook bij ons op locatie waar we het 3D ontwerp op een groot scherm kunnen presenteren om het een en ander toe te lichten. Zo krijgt u al een goed beeld van hoe uw tuin er straks uit komt te zien.

Tijdens deze fase heeft u volop gelegenheid om aanpassingen door te laten voeren of extra wensen en bezwaren kenbaar te maken. In het uiteindelijke ontwerp worden al deze elementen nauwkeurig verwerkt. Doordat we het hele proces in eigen beheer hebben en snel kunnen schakelen, zijn zelfs tijdens de uitvoeringsfase kleine aanpassingen en variaties gemakkelijk te realiseren.

Tuinontwerp 3-D zitgedeelte, overkpapping en zwembad

Tuinontwerp Amersfoort door Klaproos Tuinen B.V.

Bent u op zoek naar ervaren hoveniers voor het ontwerpen van een exclusieve en stijlvolle tuin in de regio Amersfoort? Kies dan voor een tuinontwerp dat tot stand is gekomen door de samenwerking tussen de ontwerpers van Buytenryck en de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V.. Wij kunnen van elke tuin een echt paradijs in de buitenlucht maken. Neem gerust contact met ons op via 0318 - 27 03 04 of vul ons contactformulier in, zodat wij samen aan de slag kunnen gaan.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect Ć©n hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

ā€¢ Tuinontwerp
ā€¢ Tuinaanleg
ā€¢ Zwembaden

Hoofdvestiging