0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Kleine tuin aanleggen

Veel tuinen in Amersfoort zijn relatief klein, ze worden daarom ook wel stadstuinen genoemd. Klaproos Tuinen B.V. heeft zich om deze reden gespecialiseerd in een kleine tuin aanleggen. We zijn zelfs zo ver hierin gegaan dat wij u een uniek concept kunnen bieden, onze zogeheten stijltuinen. Dit zijn tuinen die wij alvast voor u ontworpen hebben, welke wij voor u kunnen aanleggen binnen één dag! Zo heeft u geen overlast van ons en kunt u aan het einde van de dag direct van uw tuin genieten. Van landelijk tot modern, onderhoudsvriendelijk, kindvriendelijk en oosters. Zo is er ook voor u een tuinontwerp dat bij u past. Wanneer een ontwerp u aanspreekt, maar u graag een iets andere indeling wilt passen wij dit kosteloos voor u aan, mits we binnen dezelfde materialen blijven. Mocht u meerwerk willen rekenen we hiervoor een kleine meerprijs. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een kleine tuin op maat, dan komt een tuinarchitect bij u langs en gaat hij aan de hand van uw wensen een droomtuin voor u ontwerpen. Dit doen wij ook met plezier voor u.

Tuinaanleg Amersfoort: Rome

Een van de tuinen in ons assortiment voor tuinaanleg Amersfoort is tuin Rome. Wanneer u houdt van een moderne tuin met duidelijke contouren, een groen maar rustig aangezicht en een vijver, dan is Rome perfect voor u. Tuin Rome heeft zowel aan uw woning als aan de achterkant van de tuin een terras. Zo kunt u altijd kiezen uit een plek in de schaduw of een plek in de zon. Door de onderbreking in sierbestrating lijkt de tuin uit twee delen te bestaan. Hierdoor lijkt uw tuin dieper dan hij in werkelijkheid is.

tuinaanleg rome Amersfoort
tuinontwerp rome tuinaanleg Amersfoort

Hierbij krijgt u:

 • Grondwerkzaamheden, uitgaande van nieuwbouw
 • Bestrating; dikformaat klinkers en abbey stones
 • Verhoogde vijver met stapelelementen
 • Terras achterin van basaltsplit
 • Wintergroene taxushagen
 • Beplanting passend bij uw stijl en tuinligging
 • Twee dakbomen
 • Afwerking met bemeste tuinaarde

Optioneel bij deze tuin:

 • Basaltsplit, grind of boomschors i.p.v. tuinaarde
 • Kunststof antraciet potten
 • Antraciet tegels van 60 cm x 60 cm
 • Erfafscheiding
 • Overkapping of veranda
 • Tuinverlichting

Kleine tuin aanleggen Amersfoort

Wilt u ook van uw kleine tuin een droomtuin laten maken? Laat dan een kleine tuin aanleggen in Amersfoort door Klaproos Tuinen B.V.. Wij kunnen één van bovenstaande ontwerpen bij u toepassen, natuurlijk wel zodat het bij u in de tuin en bij uw stijl past, of we kunnen een ontwerp op maat voor u maken. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te spreken.

Kleine tuin aanleggen op maat

Passen bovenstaande ontwerpen niet bij uw smaak, of wilt u graag een uniek of exclusief ontwerp voor uw tuin? Dan kunnen onze hoveniers een kleine tuin aanleggen op maat. U kunt dan het beste een afspraak maken met één van onze tuinarchitecten door te bellen naar 0318 - 27 03 04. De tuinarchitect komt vervolgens bij u langs om al uw wensen en ideeën te bespreken. Hij denkt direct met u mee, waardoor de ideeën steeds beter worden. Ook neemt de tuinarchitect een kijkje in uw tuin. Hij kijkt naar de ligging van de tuin, de functionaliteiten, de grondkwaliteit en hij bepaalt welke grondwerkzaamheden nodig zijn. Indien de tuinarchitect direct vol inspiratie zit zal hij vast bij u beginnen met de eerste schetsen. Deze neemt hij vervolgens mee naar kantoor om het eerste ontwerp te finaliseren. Wanneer het eerste ontwerp af is gaat de tuinarchitect weer met u in gesprek. We kijken of het ontwerp is wat u voor ogen heeft en eventuele nieuwe wensen kunnen we dan ook nog verwerken. Na dit tweede gesprek maken we een definitief ontwerp voor u, eventueel zelfs met een 3D visualisatie. Zo krijgt u een nog beter beeld van hoe het er uiteindelijk uit zal gaan zien.

Kleine tuin aanleggen mogelijkheden

Bent u in het bezit van een kleine tuin en denkt u dat wij hier weinig mee kunnen? Dan bewijzen wij u graag het tegendeel. Ook een kleine tuin aanleggen kent vele mogelijkheden. U bent zeker niet beperkt tot een terras, wat gras en enkele planten! Wilt u graag een luxe uitstraling dan kunnen we bijvoorbeeld met een vlonder of veranda werken. Wat dacht u van een vijver, jacuzzi of mooie boom in een verhoogd gedeelte waarbij de rand gelijk een zitgedeelte is? Het is allemaal mogelijk! Zo ook een pergola in een mediterrane of franse tuin, een klein zwembad in een strakke tuin of een overkapping in een moderne tuin.

Kleine tuin aanleggen Klaproos Tuinen B.V.

Bent u benieuwd naar wat wij precies met uw tuin kunnen bereiken? Neem dan contact op met onze hoveniers en laat uw kleine tuin aanleggen door Klaproos Tuinen B.V.. Wij zijn er van overtuigd dat wij ook van uw kleine tuin een droomtuin kunnen maken. Doordat wij ons gespecialiseerd hebben in het aanleggen van tuinen en hier inmiddels ook ruim 20 jaar ervaring in hebben is geen klus ons te gek. Met al onze specialisaties kunnen wij ook bijna iedere klus zelf uitvoeren en bovendien snel schakelen. Zo kunnen wij in korte tijd zowel uw tuin ontwerpen als uw kleine tuin aanleggen. Wilt u direct een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Bel dan naar 0318 - 27 03 04. Wilt u eerst meer weten over onze diensten of weet u al wat u wilt dan kunt u ook contact opnemen via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

 • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
 • Specialist in het landlevengevoel
 • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging