0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Tuinrenovatie in Amersfoort

Voldoet uw tuin in uw ogen niet meer aan het beoogde plaatje en wilt u wat anders? Of zijn specifieke dingen niet langer zo mooi als ze eens waren? In Amersfoort kan Klaproos Tuinen een tuinrenovatie voor u uitvoeren. Bel 0318 - 27 03 04 of vraag vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie wordt meestal uitgelegd als het verbouwen van de tuin, vaak met behoud van bestaande elementen. Daarmee is het niet zo ingrijpend en niet zo prijzig als de aanleg van een nieuwe tuin. En de orde van grootte bepaalt u zelf. U kunt de hele boel omgooien of er bijvoorbeeld voor kiezen om slechts en enkel of enkele dingen te vervangen of aan te passen.

Denk bijvoorbeeld aan het laten liggen of hergebruiken van bestrating terwijl u de rest van de tuin anders inricht. Het opnieuw gebruiken van de mooiste bomen en planten voor het nieuwe ontwerp. Of die knusse zithoek uitbreiden met een overkapping om onder alle weersomstandigheden droog en uit de wind te kunnen zitten.

Waarom een tuinrenovatie in Amersfoort?

Mensen willen na zoveel jaar misschien wel eens wat anders. Omstandigheden en voorkeuren veranderen, dingen slijten en gaan kapot. Stel, vandaag de dag heeft u meer vrije tijd dan vijftien jaar geleden toen u de tuin grotendeels liet betegelen. Meer groen zou dan niet verkeerd zijn. Of de schutting is dermate krakkemikkig geworden dat deze al bijna uit elkaar valt als u er naar kijkt.

Misschien fantaseert u over een kindvriendelijke tuin omdat ze zo langzamerhand de levensfase bereiken waarin ze meer op onderzoek uitgaan. Dan valt beton minder zacht dan gras, wilt u vooral geen vijver maar juist een speeltoestel. Of de kinderjaren liggen wel zo’n beetje achter u, en u wilt juist precies het omgekeerde teweeg brengen. Dan is een renovatie een goede optie.

Kosten tuin renoveren in Amersfoort

Hoe hoog de kosten van de tuinrenovatie zullen uitvallen hangt vooral van de omvang van de renovatie af. Gaat het om een omvangrijk project dan is het gebruikelijk om daar een tuinontwerp voor te maken. Bij een wat kleinere aanpassing is het meestal voldoende om te volstaan met een schets van het betreffende onderdeel.

Verder zijn nog enkele andere factoren van invloed op de kosten. Moet de tuin leeggehaald, opgehoogd of uitgegraven worden? Hoeveel van de oorspronkelijke elementen worden hergebruikt? Welk kwaliteitsniveau is acceptabel? Allemaal onderwerpen die de prijs beïnvloeden.

Uiteindelijk kunt u een renovatie helemaal laten afstemmen op het beschikbare budget. Voor iedereen is er dus het een en ander mogelijk. En wanneer we goed gebruik maken van bestaande elementen kunnen we ook voor een bescheiden budget iets leuks realiseren.

Contact met Klaproos Tuinen voor het renoveren van een tuin in Amersfoort

Wilt u wel eens wat anders met uw tuin zonder direct alles van a tot z te vernieuwen? Laat Klaproos Tuinen dan een tuinrenovatie voor u uitvoeren in Amersfoort. Bel naar 0318 - 27 03 04 of maak gebruik van het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging