0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Tuinonderhoud in Amersfoort

Wilt u in Amersfoort uw tuinonderhoud uitbesteden aan een hoveniersbedrijf? Zowel voor specifieke onderhoudsklussen als het onderhoud van uw complete tuin kunt u terecht bij Klaproos Tuinen. Neem contact op via 0318 - 27 03 04 voor een afspraak of maak gebruik van het contactformulier .

Tuinonderhoud uitbesteden in Amersfoort

Het uitbesteden van tuinonderhoud kan op verschillende manieren. Misschien geniet u er zelf enorm van om af ten toe in de tuin te werken en wilt u alleen specifieke werkzaamheden uitbesteden. Het kundig snoeien van fruitbomen bijvoorbeeld of de bestrijding van groene aanslag.

Als u maar weinig tijd heeft en daardoor onvoldoende toekomt aan het onderhoud van de tuin kunt u ook alles bij ons neerleggen. Dan verzorgen wij al het onderhoud van het bijhouden van het gazon tot het wieden van onkruid. Zodat u uw kostbare vrije uren eventueel kunt doorbrengen in een nette, goed onderhouden tuin.

Voor welke onderhoudswerkzaamheden kunt u ons in Amersfoort inschakelen?

Onderhoudswerkzaamheden zijn voor elke tuin anders. Bij tuinen die hoofdzakelijk bestaan uit bestrating zijn onkruid en groene aanslag verwijderen vermoedelijk de meest noodzakelijke bezigheden. Terwijl bij een tuin met veel planten het onderhoud eerder zal bestaan uit bijhouden, bemesten en snoeiwerk.

Andere specifieke onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het snoeien van een haag en het verticuteren (doorluchten) van een grasveld. Ook het op een juiste manier snoeien van struiken en bomen is erg specialistisch werk. Even als het herstel van een verzakt tuinpad of een gehavende schutting.

Het belang van tuinonderhoud

Tuinonderhoud is cruciaal in de handhaving van de tuin zoals bij de aanleg de bedoeling was. Op het moment dat u de natuur zijn gang laat gaan zal de tuin binnen niet al te lange tijd verworden tot een absolute wildernis. Dat oogt niet alleen slordig, de vooraf bedachte balans van de tuin zal er ook er ook door worden verstoord.

Niet alleen geeft een slecht onderhouden tuin een rommelige indruk, het heeft ook zijn weerslag op de planten en bomen. Zonder luchtige grond, het correct bijsnoeien en voldoende voedsel heeft u minder vruchten, kleur en bloemen in uw tuin. En dat is niet wat u wilt.

Contact met Klaproos Tuinen voor tuinonderhoud in Amersfoort.

Even als de meeste andere dingen in het leven heeft een tuin liefde en zorg nodig. Door het regelmatig uitvoeren van tuinonderhoud blijft de tuin ordelijk, mooi en in proportie. In Amersfoort kunt u terecht bij Klaproos Tuinen als u tuinonderhoud wilt uitbesteden.

Wij kunnen zowel het onderhoud voor particulieren als voor bedrijven verzorgen. Mogelijk ook in de vorm van een persoonlijk op uw situatie afgestemd onderhoudscontract. Kom met ons in contact door te bellen naar 0318 - 27 03 04 of door het contactformulier in te vullen.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging