0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Tuinonderhoud in Amersfoort

Onze werkzaamheden stoppen niet nadat wij uw nieuwe tuin hebben aangelegd. Het is namelijk ook van belang dat u uw tuin voorziet van regelmatig onderhoud. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Of heeft u hier geen ervaring mee? Dan kunt u in de gehele regio Amersfoort gebruik maken van de diensten van onze vakmannen. Wij zorgen ervoor dat alles goed kan groeien en bloeien.

Soorten onderhoud

U kunt ons hoveniersbedrijf voor verschillende soorten onderhoud inschakelen. Elke tuin heeft periodiek onderhoud nodig en dus ook die van u. Wij begrijpen het als u hier zelf geen tijd voor heeft en komen daarom ook graag bij u langs voor kleine en grote onderhoudswerkzaamheden. Bij klein onderhoud kunt u denken aan boomverzorging, het snoeien van borders, het maaien van het gras en het verwijderen van onkruid. In sommige gevallen is klein onderhoud niet genoeg. Uw gazon heeft immers bemesting nodig en het ziet er een stuk netter uit als uw bestrating vrijgemaakt is van groene aanslag. Deze grotere onderhoudswerkzaamheden laat u ook over aan een van onze hoveniers.

Kunt u uw tuin prima zelf onderhouden, maar gaat u op vakantie en zoekt u tijdens deze periode een vakman die uw tuin kan onderhouden? In de periode dat u weg bent kunnen de hoveniers van Klaproos Tuinen dit prima voor u doen. Wij zijn te bereiken via 0318 - 27 03 04 of via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging