0318 - 27 03 04

Hovenier nodig in Amersfoort?

Volledige verzorging van uw bomen

Afbrekende takken kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Voorkom deze en laat uw boom op tijd verzorgen. In de regio Amersfoort laat u boomverzorging over aan de vakmannen van Klaproos Tuinen. Wij zorgen ervoor dat uw boom vitaal blijft. Dit doen wij door uw boom te snoeien, dode takken te verwijderen, uw boom in vorm te brengen en de grond te bemesten om de boom heen. Als uw boom is aangetast door schimmels of een andere boomziekte dan kunt u onze hoveniers ook inzetten voor het kappen van de boom.

Het kappen van een boom in Amersfoort

Wij raden het ten strengste af om zelf uw boom te kappen of rooien. Dit is gevaarlijk en u kunt in onveilige situaties belanden. De vakmannen van ons bedrijf hebben de beschikking over professionele gereedschappen en kunnen uw boom op een veilige manier kappen. In Amersfoort zijn wij uw betrouwbare partij op het gebied van rooien.

Wilt u meer weten over boomverzorging door Klaproos Tuinen? Neem dan contact met ons op. Wij luisteren naar uw verhaal en komen met een passende oplossing. Of het nu gaat om het kappen van meerdere bomen, de verzorging van de bomen in uw achtertuin of volledig tuinonderhoud. U kunt op onze service rekenen.

 
 

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 04.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging