033 - 799 92 13

Hovenier nodig in Amersfoort?

Ons werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 033 - 799 92 13.

Hoveniersbedrijf inschakelen in Amersfoort?

Bent u net verhuisd en is de tuin van uw nieuwe woning niet naar wens? U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw tuin zelf aan te leggen en onderhouden, maar ook voor werkzaamheden in uw tuin is ervaring vereist. Klaproos Tuinen is uw hovenier en tuinarchitect in de regio Amersfoort.

Onze vakmensen helpen u graag bij het maken van een ontwerp. Ook voor onderhoudswerkzaamheden zoals het kappen van een bomen en het snoeien van uw heg kunt u bij ons terecht. Wij houden rekening met uw wensen en ideeën en zetten deze vervolgens om in de praktijk. Dankzij ons kunt u het buitenleven bij u thuis ervaren.

Grote én kleine tuinen

Of u nu een grote of kleine tuin heeft, voor ons hoveniersbedrijf maakt het niets uit. Wij behandelen elk project hetzelfde en bieden u verschillende diensten. Van onderhoudswerkzaamheden tot het aanleggen van een nieuwe tuin. Bij ons bent u in de regio Amersfoort aan het juiste adres.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op met ons hoveniersbedrijf. Wij gaan graag een gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken en kunnen deze direct voor u op papier zetten.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Amersfoort, Utrecht, Vleuten-De Meern, Houten, Hilversum, Zeist, Renswoude, Veenendaal, Nieuwegein, Arnhem, Ede en Barneveld.

Hoofdvestiging